ISO 9001, 14001 & 27001
Sinds 1974 de beste service
Trotse leverancier van
4.5 Beoordeling

Over Nou

Wij zijn de gangmaker

Je ziet ons vaak op de gang, in een hoek of in een hok. De printers van Nou, omringd door jouw collega’s, in gesprek over de toekomst, de organisatie of het leven. Waardevolle ontmoetingen waar dingen in gang gezet worden. Te belangrijk om niet te printen. Wij zijn al vijftig jaar gangmaker in duizenden kantoren, scholen, zorginstellingen en (bedrijfs-)hallen. Die fijne collega die je documenten print, scant en bewaart.

Groots in kleine dingen

Met heldere oplossingen, data gedreven inzichten en verrassende samenwerkingen maken we het verschil, tot in het kleinste detail. Met advies op maat en oplossingen die zijn toegespitst op jouw branche en situatie. Altijd dichtbij. Met onze ervaring, marktkennis, slimme data, persoonlijke aandacht en gezond boerenverstand. Vanuit ons eigen DNA, met onze klantgerichte no-nonsense  aanpak. Daarmee geven we kleur aan ieder moment en vergroten we jouw werkplezier.

Het draait om jou

Wij begrijpen waar het voor jou echt om draait. Wat op papier staat is echt en waardevol. Je plan, contract, aanbieding, factuur, ontwerp, rapport of je ontslagbrief. Daar wil je geen energie of tijd aan kwijt raken. Wij zorgen dat je vlot, veilig en vertrouwd kunt printen, plotten, scannen, opslaan en delen. Zodat jij verder kunt met waar het echt om draait.

De kleine lettertjes

Voor onze printers en scanners zijn kleine letters geen probleem. In onze kraakheldere contracten en abonnementen zul je ze niet vinden. Met Nou heb je 100% zekerheid dat je krijgt wat je nodig hebt, en wat we beloofd hebben. Zonder slinkse voorwaarden of verborgen kosten. In duidelijke taal, zwart op wit.

Ontmoet het team van Nou

Benieuwd naar de lachende gezichten van onze collega’s, die elke dag weer voor je klaar staan? Scroll dan gauw verder!

Jesse  Dirkx
Jesse Dirkx Accountmanager
Nordin  Aarab
Nordin Aarab Fleetoperator
Chantal Schuman Medewerker sales support
Theo Hek Algemeen directeur
Bart Snieder Applicatiebeheerder
Hans Tervoort Accountmanager
Roelof Braam Teamleider service engineer
Romana Rampersad Medewerker sales support
Mark  Lanjouw
Mark Lanjouw Service engineer
Yolanda Matthijssen - Hogewoning Medewerker sales support
Aron Kikkert Service engineer
Andre Horn Service engineer

Werken bij Nou?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Nou, maak gauw kennis met ons team. Bij Nou werken we niet alleen samen. We lachen samen, denken samen in oplossingen en maken plezier. We zetten gezamenlijk de schouders eronder, werken hard en vieren uitbundig onze successen.

We proosten graag op wat we bereikt hebben. Voor getalenteerde mensen is altijd plek, dat is ons devies. Als jij, net als wij, streeft naar buitengewone prestaties, dan nodigen we je van harte uit om bij ons te komen werken bij Nou.

Enthousiast geworden? Natuurlijk! Laat ons weten wie je bent, waar je passie ligt en welke talenten je in huis hebt. Stuur een e-mail naar theo@nou.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort op ons volgende personeelsfeest!

Neem direct contact op