ISO 9001, 14001 & 27001
Sinds 1974 de beste service
Trotse leverancier van
4.5 Beoordeling

Actueel

Case
Verkorten proces postverwerking Gemeente Amsterdam

Naar schatting krijgt de afdeling Werk, Participatie en Inkomen van de Gemeente Amsterdam tussen de 800.000 en 1.000.000 poststukken per jaar te verwerken. Voor burgers is het van groot belang dat deze aanvragen snel en adequaat te worden behandeld en verwerkt. Nou is gevraagd te helpen met het verkorten van het proces waarin de postverwerking centraal staat.

Bekijken
Case
Gestroomlijnde processen, korte lijnen én de beste kwaliteit

“We zijn zelf groot fan van vaste contactpersonen en korte lijnen voor onze klanten. Toen we op het punt kwamen meer uit onze printerinfrastructuur te willen halen, en zo in contact kwamen met Nou, bleek dat we hierin niet de enigen zijn. Misschien komt het door onze eigen filosofie, maar het hebben van een vast contactpersoon en korte lijnen maakt het schakelen wel heel prettig.”

Bekijken
Case
Service op één, winst maken op twee

Dat Dommerholt Advocaten tevreden is over de apparatuur en diensten van Nou blijkt wel uit de jarenlange samenwerking. Maar wat maakt Nou nou tot zo’n fijne partij om je printerinfrastructuur aan uit te besteden? Met deze vraag gingen we het gesprek aan met Martijn Diersmann, IT Manager bij Dommerholt en betrokken bij de aanstelling van Nou als partner. Een verhaal over fijn contact en duidelijke afspraken.

Bekijken
Blog
Bijna alles kan en niets is te gek

We moeten al bijna 10 jaar terug in de tijd om het over de start van Chantal bij Nou te hebben. Het was tijdens de crisis dat Chantal op zoek moest naar een andere baan. En het was op ditzelfde moment dat Chantal besloot het helemaal anders te gaan doen. “Na een carrière bij een aannemer ging ik vol voor een baan in de printers.” Ondanks dat ze er nonchalant instond, duurder het niet lang tot ze op een positief vervolggesprek hoopte.

Bekijken
Blog
Ik gaf aan iets nieuws te willen, en had meteen een nieuwe functie

Acht jaar in dienst bij Nou en nog geen dag spijt van haar beslissing om haar oude baan op te zeggen: Charihan Rampersad. Ooit begonnen als teamleider van het belteam, maar inmiddels werkzaam op de HR-afdeling. Misschien niet de meest voor de hand liggende route, maar als je iets meer bekend bent met Nou toch ook weer wel. Hier vertelt Charihan vandaag over in een enthousiast gesprek.

Bekijken
Blog
Online winkelbaas én applicatiebeheerder

De overstap van de wegenbouw naar printers: zo kwam William Bel vier jaar geleden bij Nou terecht. Waar hij begon als accountmanager is hij doorgegroeid als manager van de webshop. Al is dat volgens William niet helemaal alomvattend, en past de titel vliegende keeper beter bij hem. Hoe dit precies zit, licht William vandaag toe.

Bekijken
Blog
Liefde op het tweede gezicht

Zes jaar geleden kwam Herman Kikkert als monteur over van Canon Nederland. Een spannende en grote stap, want na twaalf jaar zekerheid koos Herman voor het avontuur van ondernemerschap. Een stap die goed uit heeft gepakt, want het ondernemerschap is precies wat hij vond in het werken met Theo. Al was dit niet meteen liefde op het eerste gezicht.

Bekijken
Blog
Ik voel me weer 23

Pas drie jaar in dienst maar hij kan zich nu al geen leven meer zonder Nou voorstellen: Marcel van Dijken, commercieel directeur. “Ik ben misschien niet helemaal gangbaar bij het bedrijf binnengekomen, maar dat is eigenlijk niemand.”

Bekijken
Blog
Geen plek? Bestaat niet

Stan de With in een notendop? Direct, kort van stof en afspraak is afspraak. Stan is verantwoordelijk voor het magazijn en werkt inmiddels al bijna 20 jaar bij Nou. “Ik zorg dat alle toners op tijd bij klanten zijn, verzorg de inkoop en doe iedere dag het licht uit.” Al voegt hij er met een glimlach aan toe dat het niet écht iedere dag is, want op woensdag werkt hij thuis.

Bekijken