ISO 9001, 14001 & 27001
Sinds 1974 de beste service
Trotse leverancier van
4.5 Beoordeling
Home Oplossingen

Onze oplossingen

Nou begrijpt als geen ander hoe cruciaal een goed functionerend machinepark is voor organisaties. Onze ervaren technici bieden vakkundig machinebeheer met regelmatig onderhoud en snelle reparaties. Wij denken daarnaast pro actief mee over upgrades en vervanging, zodat je altijd beschikt over moderne en efficiënte apparatuur en bijbehorende software, waardoor je bedrijf kan blijven groeien.

Met onze software bieden we geavanceerde oplossingen voor tijdswinst en efficiëntie. Het stelt ons in staat om op afstand prestaties te monitoren en onderhoudsproblemen proactief op te lossen. De printmanagementsoftware verhoogt daarnaast jouw efficiëntie en veiligheid van het afdrukproces. Onze multifunctionele printers en softwareoplossingen waarborgen informatiebeveiliging met geavanceerde functies zoals authenticatie en versleuteling.

We begrijpen de waarde van digitalisering voor moderne bedrijven. Onze software optimaliseert het scanproces, slaat documenten efficiënt op in een Document Management Systeem, en biedt flexibele scantechnologieën, zoals direct scannen naar Office365. Met geavanceerde classificatie en beheersoftware versnellen we bedrijfsprocessen en zorgen we voor proactief beheer van tellerstanden en tonerlevels.

Ook bieden we oplossingen voor naadloos mobiel werken. Onze software integreert moeiteloos met de cloud, waardoor medewerkers vanaf elk apparaat toegang hebben tot belangrijke documenten en printtaken. We streven naar een veilige en efficiënte mobiele werkervaring, waarbij bedrijven profiteren van flexibiliteit zonder concessies te doen aan informatiebeveiliging. Met Nou blijft jouw team productief, waar ze ook werken.

Ontdek tenslotte het gemak van onze klantenportal - jouw directe verbinding met probleemloos machinebeheer en snelle oplossingen. Via de portal kun je eenvoudig en snel storingen melden, waardoor we direct aan de slag kunnen met het oplossen ervan. In bijna 80% van de gevallen lossen we deze vervolgens remote op, ofwel op afstand. Ons doel is om downtime tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf soepel blijft draaien. Of het nu gaat om een technisch probleem, een onderhoudsverzoek of een algemene vraag, de klantenportal biedt een gestroomlijnde communicatie tussen jou en ons team van experts.

Daarnaast geeft de portal je inzicht in de status van eerdere meldingen en de voortgang van lopende verzoeken. Zo blijf je altijd op de hoogte en weet je precies wat er gaande is. Transparantie is een kernwaarde bij Nou. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen zonder onverwachte kosten. Onze klantenportal is ontworpen met jouw gemak en duidelijkheid in gedachten.