ISO 9001, 14001 & 27001
Sinds 1974 de beste service
Trotse leverancier van
4.5 Beoordeling
Home Oplossingen Digitaliseren

Digitaliseren

In een tijd waarin de wereld steeds digitaler wordt, is het effectief omarmen van digitalisering essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering. Bij Nou begrijpen we het belang van deze verschuiving en daarom bieden we op maat gemaakte digitaliseringsoplossingen om jouw organisatie te helpen bij deze veranderingen.

Digitaliseren kun je leren

Onze software is ontworpen om het scanproces te optimaliseren en organisaties te begeleiden bij de digitale transformatie. Met behulp van meta data richten we het scanproces in, waardoor gescande documenten op de juiste locatie worden opgeslagen in een Document Management Systeem. Of het nu gaat om direct scannen naar bijvoorbeeld Office365, OneDrive, of Microsoft SharePoint en ga zo maar door, onze oplossingen passen zich aan aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Daarnaast maakt onze software scannen efficiënt en gebruiksvriendelijk. Documenten kunnen worden geclassificeerd op basis van inhoud, lay-out of barcode, waardoor bedrijfsprocessen worden versneld met geautomatiseerde data-identificatie. Onze beheersoftware leest daarnaast op afstand tellerstanden uit, beheert verbruik en tonerlevels zonder gedoe. En als kers op de taart informeren we proactief over machine-omruil en levensduuroptimalisatie, terwijl toners automatisch worden besteld wanneer nodig.

Bij Nou omarmen we de digitale revolutie en streven we ernaar om jouw organisatie soepel en efficiënt door het tijdperk van digitalisering te leiden. Ontdek de voordelen van een geoptimaliseerde, gedigitaliseerde werkomgeving met onze innovatieve oplossingen.