ISO 9001, 14001 & 27001
Sinds 1974 de beste service
Trotse leverancier van
4.5 Beoordeling
Home Oplossingen Beveiligd printen

Beveiligd printen

Anno 2024 is beveiliging in de digitale wereld niet meer weg te denken, want de digitale piraten liggen op de loer. Gelukkig weten wij als geen ander hoe we bedrijven kunnen wapenen tegen deze dreigingen. Met geavanceerde beveiligingsfuncties in onze systemen, bieden we een krachtige bescherming tegen potentiële aanvallen. Bij Nou begrijpen we dat veiligheid cruciaal is in het digitale tijdperk, en daarom zetten we ons in om organisaties te voorzien van robuuste beveiligingsmaatregelen die de integriteit waarborgen.

Bij Nou staat veiligheid hoog in het vaandel. We delen graag informatie en handige tips met organisaties om veilig printen, scannen en delen te waarborgen. Onze geavanceerde printoplossingen zorgen voor een extra laag veiligheid, met functies zoals gebruikersauthenticatie en versleuteling van documenten. Hiermee waarborgen we dat vertrouwelijke gegevens alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. Of je nu print vanaf een computer, smartphone of tablet, onze beveiligingsfuncties zorgen voor volledige controle over documenten.

Bij Nou streven we naar een perfecte balans tussen veiligheid en gemak, want jouw gemoedsrust is voor ons van groot belang. Onze collega's adviseren je graag over een zo optimaal mogelijke inrichting van jouw machinepark. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vertel me meer