ISO 9001, 14001 & 27001
Sinds 1974 de beste service
Trotse leverancier van
4.5 Beoordeling
Home Actueel Ik voel me weer 23
Blog

Ik voel me weer 23

Pas drie jaar in dienst maar hij kan zich nu al geen leven meer zonder Nou voorstellen: Marcel van Dijken, commercieel directeur. “Ik ben misschien niet helemaal gangbaar bij het bedrijf binnengekomen, maar dat is eigenlijk niemand.”

Ik voel me jong en energiek

“De reden dat ik me geen leven meer zonder Nou kan voorstellen is vanwege de energie die ik weer terug heb. Ik heb me in vijftien jaar niet zo jong en energiek gevoeld.” Ondanks dat Marcel eigenaar Theo al ruim twintig jaar kent werken ze pas sinds kort samen. “Theo vertelde met dat er voor goede mensen altijd werk is, en dat was precies het laatste zetje dat ik nodig had om het avontuur aan te gaan.”

De binnendag

We willen natuurlijk meer weten over de opmerking die Marcel aan het begin van ons gesprek plaatste, over de niet gangbare manier om binnen te komen. “Nou eigenlijk gaat het meer om de switch naar een andere functie”, zo vertelt Marcel met een brede glimlach. “Ik ben begonnen als solutions manager, maar werd na krap zeven maanden al gevraagd voor de rol van commercieel directeur. Waar hier normaal gesproken waarschijnlijk gesprekken met HR en de directie over gevoerd moeten worden, was het in ons geval binnen een minuutje of zes beklonken.”

Dat het inzicht klopte blijkt wel uit het grote plezier dat Marcel uit zijn werk als commercieel directeur haalt. “Maar ook werk ik graag aan verbinding onder onze mensen. Daarom heb ik de binnendag geïntroduceerd; een dag waarop het hele team op kantoor aanwezig is om een nog sterkere band te krijgen.”

Werken voor een ondernemer past mij

Wat Marcel misschien wel het mooiste aan Nou vindt, is het werken voor een echte ondernemer. “Ik merk dat ik daar ontzettend veel energie van krijg, energie waarvan ik pas doorhad dat het weg was toen ik het weer terug had. Ik voel me gewoon weer een kerel van 23”, zo sluit Marcel treffend af.