ISO 9001, 14001 & 27001
Sinds 1974 de beste service
Trotse leverancier van
4.5 Beoordeling
Home Actueel Ik gaf aan iets nieuws te willen, en had meteen een nieuwe functie
Blog

Ik gaf aan iets nieuws te willen, en had meteen een nieuwe functie

Acht jaar in dienst bij Nou en nog geen dag spijt van haar beslissing om haar oude baan op te zeggen: Charihan Rampersad. Ooit begonnen als teamleider van het belteam, maar inmiddels werkzaam op de HR-afdeling. Misschien niet de meest voor de hand liggende route, maar als je iets meer bekend bent met Nou toch ook weer wel. Hier vertelt Charihan vandaag over in een enthousiast gesprek.

Ik wilde iets nieuws

“Toen ik een nieuwe weg in wilde slaan kwam er een vacature met iets over klantcontact voorbij”, zo vertelt Charihan over haar eerste contact met Nou. “Ik werd enthousiast van de vacature en dacht ‘ik zie het wel’. Na een leuk eerste gesprek hebben we besloten de samenwerking aan te gaan.” Tot zover nog niet heel veel ongewoons, maar toen Charihan vanuit haar ambitie over meer begon te dromen bleek bij wat voor partij ze echt terecht was gekomen.

“Ik vind organiseren en regelen heel fijn om te doen, en dit miste ik in mijn eerste baan binnen Nou. In overleg hebben we toen besloten dat ik office management erbij zou doen.” Ondanks dat dit een goede stap was bleek dit toch ook nog niet genoeg, waardoor Charihan in 2020 besloot een hele nieuwe richting in te slaan. “Ik gaf bij Theo aan dat ik richting HR wilde. Het antwoord? Alles mag en alles kan.” 

De functie werd voor mij gemaakt

“We hebben het natuurlijk grondig aangepakt, waardoor ik modules uit de opleiding Human Capital Management ben gaan volgen. Daarom kon ik me bezig gaan houden met verzuim, pensioen, personeel en salarissen.” Omdat Charihan de mogelijkheden kreeg zich te ontwikkelen op het gebied van HR is er een functie gecreëerd. Enthousiast voegt Charihan hieraan toe: “Bij welke organisatie gebeurt dat nou?!”

De talenten die uit de Gallup-test zijn gekomen blijken ook goed aan te sluiten bij de werkzaamheden die Charihan nu doet. “Hieruit bleken de talenten strategisch, empathie, aanmoediging, organisatievermogen en prestatiegericht. Ik weet niet hoe het komt, maar ik voel vaak aan hoe iemand in zijn vel zit. Mensen weten me dan ook wel te vinden als ze even hun hart willen luchten.”

Een mensen-mens

Als we Charihan vragen wat Nou, nou zo speciaal maakt vertelt ze zonder twijfel: ontwikkelmogelijkheden, afwisseling in werk maar ook hoe de mensen behandeld worden. Als iemand door een moeilijke periode gaat en even niet kan werken, dan laat Theo zien dat hij er voor je is.” Dit blijkt andersom ook te zijn, als het voor Theo even tegen zit’’. Dit wordt dan beantwoord met veel waardering en een knuffel. Ik vind het mooi om te zien dat hij ook een mensen-mens is.